Innovatieve IP Camera Beveiliging

Professionele installatie en configuratie van de HomeG IP Beveiligingscamera voor 50 €.

Installatie en configuratie:

camera-installatie _optDe HomeG IP camera wordt bij u geplaatst en geconfigureerd en voorzien van autorisatie gegevens welke u zelf kunt bepalen. De installatie prijs betreft verder software installatie en configuratie op één computersysteem en een smartphone. De plaatsing kan op ieder willekeurige locatie waar u goed draadloos signaal ontvangt van uw router. Als u geen draadloze router heeft wordt de IP Camera aangesloten via een netwerkkabel naar uw router toe. Verder wordt uw router geconfigureerd zodat u overal en altijd visueel toegang heeft tot de IP Camera. Indien u geen internet heeft kan de IP camera ook geplaatst worden, de beelden worden dan opgeslagen op de SDHC geheugenkaart.

Bij meerwerk of overige onkosten worden deze kosten doorberekend . Indien de installatie langer duurt dan 2 uur wordt er een uurtarief doorberekend van 40 € (10 € per 15 minuten).

Na installatie nemen wij u met u door hoe u de camera eenvoudig kunt bedienen. Het beheersaspect na installatie is voor u geheel nihil.

Voor het plaatsen van meerdere beveiligingscamera’s op dezelfde locatie zijn de bijkomende kosten per IP Camera de helft van de installatie prijs.

Is de locatie van plaatsing buiten een straal van 20 km van ons bedrijf, dan wordt er een voorrijkosten vergoeding gevraagd van 0.19 eurocent over de resterende kilometers. HomeG hanteert hiervoor ANWB routeplanner.