Innovatieve IP Camera Beveiliging

Bestelling en Verzending

Bestelling en verzenden van het gewenste product gebeurt zodra de opgestuurde factuur (per e-mail) akkoord is en de betaling voldaan is. Voor verzending betreffen de verzendkosten met POST NL € 5,00 extra.

Afhalen kan enkel op afspraak. Zodra uw betaling binnen is nemen wij contact met u op.

Installatie gebeurt op afspraak. Zodra uw order binnen is nemen wij contact met u op voor het maken van een afspraak. U dient 50% van het totaalbedrag vooraf over te maken op onze rekening voordat tot installatie wordt overgegaan. Het resterend bedrag dient binnen 14 dagen na installatie te zijn voldaan.

Voorrijkosten: is de locatie voor een demo of installatie buiten een straal van 20 km van ons bedrijf, dan wordt er een voorrijkosten vergoeding gevraagd van 0.29 eurocent over de resterende kilometers. We hanteren hiervoor ANWB routeplanner.

Indien het product niet voorradig is duurt het 14 dagen voordat het product geleverd wordt. U wordt hiervan meteen op de hoogte gesteld.
———————————————————————————————————————————————————————————————————————

Wilt u meer weten over een artikel, verzending of overigen, stel dan gerust uw vraag via het Contactformulier aan de bovenkant van deze pagina.