Innovatieve IP Camera Beveiliging

Veilig Beeld en Video opslag een jaar lang voor 25 €.

opslagBeeldopslag wordt optioneel aangeboden voor het veiligstellen van de alarm videobestanden. Hierdoor bent u verzekerd dat de alarm videobestanden altijd op 2 locaties aanwezig zijn. Deze externe locatie is beveiligd en alleen voor u toegankelijk middels de u bekende autorisatie gegevens.

Beeldopslag wordt optioneel aangeboden door HomeG. Hiervoor krijgt u opslag ruimte van 500 MB op onze server om video alarmbeelden welke door de webcam gedetecteerd worden als backup op te slaan. Een videofragment van het alarm bestaat uit 15 seconden video voor het alarm plaatsvond en 15 seconden na het alarm en is gemiddels 4 mb groot door de geoptimaliseerde video compressie. Zo heeft u het video- en tevens bewijsmateriaal altijd veilig op 2 locaties! Voor het veiligstellen van het videomateriaal van meerdere HomeG cameras betaalt u voor elk de helft van de beeldopslagprijs. De beeldopslag directory is enkel en alleen door u te benaderen middels naam en wachtwoord autorisatie. De beeldopslag directory kunt u benaderen via een applicatie net als de windows verkenner (ftpclient). Deze applicatie wordt bij u geïnstalleerd, geconfigureerd en uitgelegd. Indien de opslag ruimte het limiet bereikt van 500 MB komt het mechanisme van first in last out in werking. Hierdoor bent u altijd verzekert dat na welke calamiteit ook u altijd voorzien bent van het laatste video fragment!

Veiligstellen van de video alarmbeelden op de HomeG servers heeft de volgende voordelen:

  • Alleen voor u toegankelijk –> naam en wachtwoord autorisatie
  • U hoeft zelf geen ftp server te installeren
  • Geen zorgen over onderhoud en back-up
  • Video alarmbeeld op 2 locaties beschikbaar
  • Beeldmateriaal is voor u altijd en overal bereikbaar

Alarm Video Bestand via ftp verstuurt naar de beeldopslag directory (indien uw mediaplayer het bestand niet kan afspelen raden wij u VLC media player aan.

Download Alarm Video Bestand   Download VLC Media Player